I Want Candy, 2008


Schatten clubin marraskuiset Sammhein-bileet vastaavat Halloweenia - mikäpä sen ihanampaa naamiaisia rakastavalle.


Asun "I want candy"-teema on Sofia Coppolan Marie Antoinette-elokuvasta. Sen valintaan vaikutti merkittävästi se, että olin saanut jonkin aikaa sitten valmiiksi 1700-luvun korsetin ja aluspaidan, mutta varsinainen puku oli vielä kesken. Myös Jarnon 1700-luvun asu oli vasta suunnitteluvaiheessa, mutta arvelin ehtiväni hyvin askarrella paidan. Lopputulos oli sopimattomasti alusvaatteisiinsa pukeutunut pariskunta - onhan toki hauska päästä näyttämään joskus niitäkin. Valkoinen röyhelöhame on ihan valmistuotantoa.


Samalla pääsivät käyttöön myös höyhenviuhka, joka minun oli joskus ollut suorastaan pakko huutaa huuto.netistä, koska tiesin sen joskus sopivan johonkin, Jarnon joululahjaksi ostamat ihanat korvakorut ja anopin kaapista löytyneet pitsit joista askartelin sukkanauhat ja muhkeat rusetit kenkiin.
amtoinette
Asun kruunasi Punanaamiosta löytynyt peruukki. Toki se näytti hieman teennäiseltä, ja tuli otsalta liian matalalle luoden hassun otsatukkaefektin, mutta toisaalta koomisissa mittasuhteissaan sopi asun veikeyteen. Uutena se oli hohtavan valkoinen, mutta käsittelin sen spraymaalilla hieman harmahtavaksi ja epätasaisemmaksi, jolloin se alkoi näyttää jo huomattavasti luonnollisemmalta. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan oli se, etten onnistunut enää löytämään mistään suuria strutsinsulkia, mutta toisaalta peruukin korkeus olisi saattanut niillä mennä jo liian epäkäytönnölliseksi - nytkään en mahtunut henkilöautoon, onneksi busseissa on korkea katto.


Kaappien kätköistä peruukin koristeluun löytyi vanhoja tekokukkia, perhosnipsut sekä joulukuusenkoristelintuja.
pouf
Jarnon paita valmistui juuri ajoissa, ja on itseasiassa huomattavasti historiallisempi kuin minun tarkoituksellakin kitch-lookini, mutta toisaalta sen kanssa Jarnolla oli tavalliset mustat farkut. Olisi hauska päästä käyttämään tätä asua uudestaan joskus, kun Jarnolla on kenties jo oikeat polvihousutkin... Tämäkin yhdistelmä kuitenkin toimi ihan hyvin, ja puuteroimme jopa hieman Jarnon hiuksia, mikä tosin ei kuvassa juuri näy. sammheinjarno
Lisää korsetista

Lisää aluspaidasta

Lisää Jarnon paidasta<< Takaisin projekteihin
shoes