cupidheader
etusivulle
ompelijatar maija projektit linkkejä

Sekalaisia vuosien varrella askarreltuja tekeleitä, osa 2. Nämä projektit ovat enimmäkseen kouluajalta, osa harjoitustöitä

scrollbar

silkkimekko Upean kankaan teholla toimiva yksikertainen dupion-silkkimekko, jota ehdin pitää muistaakseni kaksi kertaa ennenkuin se jäi pieneksi.

scrollbar

taftipuku Mekko ja jakku äidilleni häihini, ideoitu Kalevala-rintakorun ympärille. Helman saumoista näkyy, miksi me kaikki ompelijat rakastamme asetaattitaftia. Onneksi hihan istutus ei näy kuvassa. Väri oli kyllä upea.

scrollbar

fur coat
Koulutyönä tehty villakangastakki, jonka turkiskaulus ja -rannekkeet Jarnon äiti oli säästänyt vanhasta takista ja antoi minulle. Takki on leveähelmainen ja lähes maahan asti pitkä hieman kengistä riippuen.

scrollbar

nahkatoppi
Hääpukuni yläosan kaavalla tehty mokkanahkainen korsettitoppi.

scrollbar

peasant blouse Minulla on kaksi tämäntyyppistä puseroa samasta puuvillahöttökankaasta, Kaisalla yksi. Ks. projektigalleria.

scrollbar

kimono Lisää vaaleanpunaista: Nykyisin melko kauhtuneeksi pidetty ruusukuvioinen kimonoaamutakki. Ei, en omista tuota tuolia, vaikka myönnänkin sen olevan varsin veikeä. Kuva on hotellihuoneesta.

scrollbar

Sivu 2/3
Seuraavalle sivulle >>